Hollywood Boulevard


Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek is het event niet compleet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. Hollywood Boulevard maakt uw feest. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.

De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Trammps, John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Anita Meijer, Gerard Joling, Lee Towers Big, Black & Beautiful, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz "het "Swingpaleis" met Manuéla Kemp.

Hollywood Boulevard maakte gebruik van apparatuur van Cobi Sound (nu CoProductions). Wij leverden de mixerset en de bühnetechniek (microfoons, bekabeling en multi's).


 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn